Články

Viscerální manipulace jsou manuální techniky, které pracují s ošetřením vnitřních orgánů a jejich závěsných systémů. Při terapii dohází k podpoření normální funkce orgánu, ovlivnění jeho pohyblivosti a napětí. Ošetření je možné využít jak u dospělých, tak i u dětí.

Od dubna čekají naše pobočky v Hranicích a Lipníku velké změny. Týkají se zejména pacientů, kteří k nám docházejí s žádankami od lékařů- tedy péče hrazená pojištovnou.

Často se ženy ptají, kdy je možné začít s fyzioterapií a cvičením po porodu- zda po šestinedělí, po 3 měsících nebo později. Se základní péčí by se však mělo začínat v ideálním případě ihned po porodu- tedy ještě v porodnici! (pokud to zdravotní stav dovolí)

Jedná se o speciální druh fyzikální cévní terapie, která využívá účinku nízkofrekvenčního pulzního magnetického pole. Aplikace BEMER terapie podporuje mikrocirkulaci, stimuluje i ty nejmenší cévy a podporuje výrobu energie v buňkách. V důsledku toho dochází ke zlepšení prokrvení tkání, lepšímu zásobení tkání kyslíkem, rychlejšímu odvádění odpadních...